Imi puteti scrie pentru orice fel de intrebari, sugestii, reclamatii sau cereri. Totusi, va rog aveti in vedere urmatoarele lucruri:

  • Nu detin si nu ofer spre descarcare nici una dintre cartile despre care am discutat pe blog. Acolo unde exista formatul digital, am lasat link catre libraria online de unde poate fi cumparata. Unde nu exista format digital (sau nu l-am gasit eu), am lasat link catre cartea in format tiparit.
  • Nu recomand descarcarea cartilor in format digital din alte surse decat cele oficiale, iar prin surse oficiale ma refer strict la: siteurile editurilor, siteurile autorilor si siteurile librariilor online.

Update: va rog insistent, nu imi mai cereti cartile in format digital. Nu le detin pe majoritatea dintre ele, iar cele pe care eu la randul meu le-am cumparat, din librarii romanesti sau de pe amazon.com nu am nici un drept dpdv legal sau moral sa le dau mai departe.  Exceptie fac cartile in format tiparit, pe care daca le detin si suntem din acelasi oras, vi le pot imprumuta cu cea mai mare placere.

Alte informatii:

Daca sunteti autorul/autorii vreouneia dintre cartile de aici, va asigur ca intentiile mele sunt 100% pozitive, si am incercat doar sa incurajez achizitia cartilor. Daca din orice motive doriti ca recomandarile mele sa fie sterse de pe site, trimiteti-mi cu cea mai mare incredere mail folosind formularul de mai jos.

Daca sunteti autorul unei carti si doriti sa apara pe site, imi puteti scrie de asemenea si o voi introduce.