50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner, pdf, ebook, epub, pret si librarii

50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf: de unde se poate?

În mod normal, 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf?

Eu am găsit 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf aici, la prețul de 59.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner pdf, ebook (dacă este disponibila) sau 50 de mari mituri despre sexualitatea umana | Pepper Schwartz, Martha Kempner în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Educația sexuală în școală îi determină pe adolescenți să renunțe mai repede la virginitate; aventurile amoroase nu duc niciodată la relații solide; existența punctului „G” este dovedită științific; homosexualitatea poate fi vindecată… Sunt doar câteva dintre pretinsele „adevăruri” despre sexualitatea umană, pe care le preluăm în mod necritic de la așa-zișii „experți” din media, de la prieteni sau de pe forumurile online. Autoarele acestei cărți captivante și lămuritoare se opresc la 50 de domenii ale sexualității umane, dovedind în ce fel o bună informare poate asigura o viață sexuală plăcută, dar și sănătoasă. Bazat pe cele studii științifice de ultimă oră, acest volum de psihoeducație și demistificare include sexul premarital, masturbarea, bolile sexuale, fanteziile, pornografia, contracepția, dar și emoții, precum gelozia, agresivitatea sexuală sau iubirea pasională. Cartea se adresează nu doar medicilor și psihologilor, ci și publicului larg interesat de comportamentele umane, de sexualitate și de diversitatea de gen.Sfatul nostru: sexul și plăcerea sexuală sunt niște experiențe foarte diferite de la o persoană la alta. Nu vă dați peste cap să faceți sex într-un mod care se bazează pe anumite directive culturale, mai ales că, în cea mai mare parte, ele sunt doar mitologie.AutoareleSchwartz și Kempner au scris o carte inteligentă pe o temă superbă: sexul, curtarea, relațiile amoroase și atracția. Este o carte bine documentată, cu date folositoare pentru toți dintre noi. Este fascinantă și cuprinde tot ce voiați să știți despre sex. Helen Fisher, antropolog la Kinsey InstitutePepper Schwartz predă sociologia la Universitatea din Washington și a fost președintă a Societății pentru Studiul Științific al Sexualității.Martha Kempner este jurnalistă specializată în sănătatea sexuală.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina