Acolo unde canta racii, Delia Owens

Cartea Acolo unde canta racii a fost publicata in anul 2018, iar in tara noastra apare prin intermediul editurii Pandora M. Este un thriller exceptional, dar si un roman care va va cutremura, povestea protagonistei fiind impresionanta.

Cele peste 350 de pagini va vor purta in desclusirea misterului unei crime, in spatele careia autoarea reuseste sa inteteasca aerul curios si atmosfera tensionata. Suntem siguri ca o astfel de carte va va tine in susprans, iar faptul ca romanul a fost numit New York Times Bestseller demonstreaza inca o data maiestria cu care a fost scris.

Acolo unde canta racii este un roman complex si nu tocmai genul de lectura recomandata copiilor, insa odata citita va veti dori sa cunoasteti mai multe titluri de la aceeasi autoare.

Plotul

Protagonista acestei carti este tanara Kya, o fetita abandonata atat de familie cat si de societate. Copilul parasit, ramas singur si neajutorat, isi gaseste refugiul intr-o mlastina. Izolarea aceasta a ei ii aduce pseudonimul de Fata Mlastinii, iar privirile celor din jur devin tot mai suspicioase. Romanul abordeaza tema comportamentului uman in izolare si impactul pe care il are asupra noastra respingerea celor din jur.

Pe de alta parte, il intalnim pe sarmantul Chase Andrews. Acesta este gasit mort in mlastina din linistitul orasel de pe coasta Carolinei de Nord, iar in mod inevitabil, localnicii o suspecteaza pe Kya. Felul in care reuseste sa tina piept acuzatiilor si evolutia ei in mlastina alaturi de animale este pur si simplu tulburatoare. In final, romanul demonstreaza faptul ca indiferent de circumstante, fiecare om isi doreste sa cunoasca iubirea pentru a se simti implinit.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina