Categorie: Lifestyle, sport, timp liber

Pasari din Delta Dunarii | Mihai Baciu, pdf, ebook, epub, pret si librarii

‘Am prins pasiunea pentru păsări odată cu munca mea ca şi ranger in Delta Dunării, apai ca şi ghid in parcul Marquenterre din Franţa. Din această pasiune, de mulţi oni, am ajuns să traiesc, să-mi gasesc calea in viaţă, şi tot din această pasiune am inceput să fac fotografie de natura. Această carte s-a nascut dintr-un vis şi multă munca, şi a prins contur după ce arn adunat, in ani de zile ploi şi ninsori, noroaie şi soare, poveşti şi multă răbdare… insa dincolo de toate sunteţi voi, cei ce raisfoiţi aceste pagini, şi care sper să regăsiţi, printre randuri şi imagini, o parte din ceea ce inseamnă fascinanta Delta Dunarii&’. Mihai Baciu

Natura si relaxare |, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Cartea pune la dispozitie 40 de desene pentru a fi colorate cu carioca, creioane colorate, markere… Acordati acestei activitati, zilnic, 5-10 minute. Este o excelenta modalitate de a ramane zen si in acelasi timp, de a crea minitablouri cu care va puteti impodobi caminul.

Nunta visurilor tale | Ratkai Tímea, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte de excepţie dedicată nunţii, cu tot ce implică ea. Pas cu pas, viitorii miri sunt introduşi şi însoţiţi în toate etapele ce preced acest eveniment major din viaţa lor, nunta propriu-zisă şi perioada de după nuntă. Astfel, protagoniştii nunţii care se apropie sunt îndrumaţi asupra alegerii şi achiziţionării verighetelor, a pregătirii şi depunerii actelor de căsătorie, a stabilirii localului în care se va desfăşura nunta, a numărului de invitaţi, a muzicii, ornamentelor şi a meniului pentru masa festivă. Desigur, alegerea optimă a rochiei de mireasă şi a accesoriilor, a ţinutelor domnişoarelor de onoare, sunt adevărate puncte fierbinţi pe care autoarea le tratează în detaliu. Nu sunt uitate obiceiurile tradiţionale de nuntă, cum sunt furtul miresei , dansul miresei , aruncarea cu boabe de orez asupra mirilor, pentru a le aduce noroc şi belşug, iar după nuntă autoarea se opreşte asupra alegerii călătoriei de care urmează să se bucure proaspătul cuplu în luna de miere. Această adevărată carte a nunţii constituie un ghid cât se poate de util pentru cei ce urmează să-şi unească destinele, ei urmând să descopere în paginile sale surse sigure de inspiraţie în organizarea acestui eveniment de neuitat din viaţa lor.

Pescar incepator | Victor Tarus, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Cartea conţine numeroase informaţii şi sfaturi privind: • cum se alege locul de pescuit în funcție de apă, soare, vânt… • echipamentul necesar și ce conține trusa pescarului sportiv • ustensile și monturi potrivite, tehnica lansărilor și a pescuitului în râuri de munte, la păstrăv, la muscă artificială râuri de șes, la clean, la avat lacuri și bălți, la crap, caras, biban… Dunăre și Deltă, la stavrid, guvid… ape înghețate, la copcă… Bucură-te de primii pași în pescuit!

Noi vorbim, nu gandim | Radu Paraschivescu, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Paginile acestea au fost gândite ca un insectar al proastei exprimări. De aceea, miza lor este doar în primă instanţă râsul. Dacă e adevărat că în spatele fiecărei intenţii comice trebuie să stea o nelinişte, Noi vorbim, nu gândim va ieşi din perimetrul cărţilor bune de citit doar în tren, în avion sau pe plajă. După ce se va stinge hohotul, va trebui să-şi facă apariţia îngrijorarea. Şi asta, în principal, din două motive. Fiindcă e foarte greu ca, exprimându-te şleampăt, să gândeşti coerent. Şi fiindcă majoritatea celor antologaţi aici sunt persoane publice. Oameni care imprimă stiluri de viaţă, conduc instituţii sau partide, emit legi şi populează studiourile de televiziune. Oameni care, din nefericire, pot fi preluaţi ca modele de viaţă. Iar asta fără ca agresiunea lor asupra limbii române şi asupra logicii să fie pedepsită în vreun fel.„Am intrat în zodia «lacebunului»: la ce bun mersul la ore? La ce bun studiul? La ce bun cititul? La ce bun bibliotecile? Câtă şcoală are, în fond, liota de asistente TV şi manelişti care populează emisiunile de divertisment reambalate sub eticheta showului (late night or otherwise)? Ce rost are să citeşti, când o carieră de succes se poate clădi atât de uşor cu ajutorul unui chirurg plastician sau al unui taraf? Câte BMW-uri îţi poate oferi o catedră de istoria artei? Mai lăsaţi-ne cu barometrul de cultură, zău aşa.“ (Radu PARASCHIVESCU)

Fascinanta lume a savanei | Millie Marotta, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Descoperă minunatele savane legănate de vânt din Fascinanta lume a savanei și însuflețește păsările și animalele, colorându-le.Ilustrațiile pline de savoare ale lui Millie te îndeamnă să iei creioanele și să colorezi o turmă de antilope sau o superbă șopârlă cu guler.Explorează lumea savanei, înarmat cu creioane și imaginație!