Categorie: Lifestyle, sport, timp liber

Cum vorbesc pisicile | Gary Weitzman, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Ţi-ai dorit vreodată să poţi vorbi cu pisica ta? Ei bine, acum poţi!Învață limbajul pisicilor din acest ghid despre comportamentul animalului tău de companie.Pisicile ne spun cum se simt prin modul în care se uită la noi, după cum dau din coadă și după cum vorbesc – folosind propriul vocabular de mieunături, sforăieli și chiar țipete! În acest ghid îți sunt prezentate peste 55 de posturi feline diferite, cu explicarea detaliată a înțelesului lor. Află de ce pisoiului tău îi place să se cațere cât mai sus, ce înseamnă când se întoarce cu burta în sus în fața ta, ce spune fiecare poziție a cozii despre pisica ta și mult mai multe lucruri! Rezolvă testele din secțiunea interactivă, în care expertul în feline îți prezintă scenariul, iar tu stabilești ce înseamnă acesta. Cartea este plină de informații despre pisici, incluzând numeroase surse care vor ajuta oamenii să înțeleagă mai bine comportamentul acestor uimitoare animale de companie.ÎN ACEASTĂ CARTE, VEI DESCOPERI- Informații amuzante- Teste- Ponturi de dresaj- Îngrijire și sfaturi de la veterinar- Activități practice- Peste 100 de fotografii cu pisici

Inmultirea plantelor | Guido Sirtori, Enrica Boffelli, pdf, ebook, epub, pret si librarii

De la butaşi la altoire: cum putem obţine noi exemplare în grădină şi livadăPornind de la faptul că la multe specii vegetale se întâlnesc moduri de reproducere diferite faţă de cel prin seminţe, pentru a da naştere unor indivizi noi – prin emiterea de rădăcini şi muguri care, după separarea de planta-mamă, pot avea o viaţă independentă – această carte vine în sprijinul celor interesaţi să înţeleagă şi să controleze înmulţirea plantelor din propria grădină. Aceste forme deosebite de reproducere prezintă avantaje deloc de neglijat pentru cultivator: accelerează timpul de creştere şi anticipează perioada de înflorire şi de rodire.Prin explicaţii simple, pe înţelesul tuturor, şi exemplificând prin imagini sugestive, în această carte sunt prezentate tehnicile de înmulţire adecvate fiecărei specii vegetale: de la plantele de apartament la pomii fructiferi şi la diferite specii de legume. Metodele de înmulţire vegetativă sunt uşor de implementat, fiind accesibile şi celor care efectuează aceste operaţiuni din plăcere, ca pe un hobby.Urmând indicaţiile din această carte şi înarmaţi cu puţină atenţie şi cu un minim de cunoştinţe de botanică, veţi putea interveni în mod benefic la înmulţirea controlată a plantelor din grădina dumneavoastră, în scopul obţinerii recoltei dorite.

Modele de crosetat | Sue Whiting, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Cuprinde : 36 de modele, de la cele mai simple precum picioruse duble la modela mai complicate (mileu cu scoici, zigzag cu picioruse inalte, bordura cu romburi etc). 15 proiecte originale – set in culori pastelate pentru bebelusi, bluza cu margele pe margini, saculati pentru potpuriu, fete de perna. Toate modelele sunt insotite de instructiuni detaliate si scheme pentru a fi realizate cat mai usor.

Straturi De Flori Anuale | Herta Simon, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Farmecul special al grădinilor se datorează fără îndoială florilor. Ele se schimbă odată cu anotimpurile şi creează întotdeauna o atmosferă veselă în jurul lor. Pentru cei care doresc să se bucure de bogăţia culorilor şi a formelor florale pe durata întregului sezon (adică întreaga perioadă de vegetaţie, din primăvară până în toamnă), cel mai bine este să-și procure nu doar flori anuale cu înflorire de vară, ci şi anuale cu înflorire de primăvară. Cartea de față este un îndrumar pentru alegerea plantelor potrivite, a modului de amplasare în cadrul grădinii şi dă informaţii importante în legătură cu semănarea, creşterea, şi îngrijirea straturilor de flori.

Marea carte a muraturilor | Boerescu Dan-Silviu, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Nu știu câte națiuni gastronomice au deprins să pună în saramura sau în oțeturi aromate toate legumele și fructele imaginabile, dar românii fac față cu brio tuturor acestor provocări! Nu sunt, însă de ignorat nici versiunile de murături internaționale de toate felurile tratate în stil fusion! 133 DE REȚETE SAVUROASE!*castraveți cu zeamă de aguridă *ananas picant murat*ardei grași murați cu miere *ardei kapia murați cu hrean și negrilică *bame murate cu ardei iute *banane verzi murate *carne murată pentru șașlâk *castraveți în saramură de Viscri pentru Prințul Charles *ceapă murată cu miere *ciuperci coapte murate *dovlecei în saramură*fasole verde murată cu chimen și cu mărar *foi de viță pentru sarmale *garnitură de gutui murate *gogonele murate cu morcovi și țelină *gogoșari murați cu ienibahar și marinată cu ulei de șofrănel *kimchi (rețetă simplificată de varză murată în stil coreean) *mango murat cu ghimbir *muștar cu must dulce *ouă de prepeliță murate *pepenași murați *porumb marinat pe știulete *prăjitură de ciocolată cu varză murată *pui de caracatiță marinați în oțet de vin roșu *roșii în apă *smochine murate *struguri murați cu cuișoare *țipar marinat în stil roman *usturoi murat *vinete libaneze cu nuci *zacuscă tradițională *zacuscă de gogonele *zacuscă de fructe bănățeană *zacuscă de pește lipovenească etc.!