Categorie: Pentru copii, adolescenti

La Ferma |, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Aceasta serie de carti cartonate cu colturile rotunjite ii va incanta cu siguranta pe copiii pana la 1 an! Imaginile frumoase si ghicitorile cu rima ii vor face pe micuti mult mai curiosi sa afle lucruri noi despre animalele pe care le cunosc sau pe care abia urmeaza sa le descopere. Priviti impreuna imaginile, cititi-i ghicitoarea si rugati-l pe copil sa raspunda la ea. Intoarceti apoi foaia si verificati raspunsul.

Istet de mic. Scriere si exercitii grafice (pentru 3-4 ani) |, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Conţine o mulţime de autocolante!Acest caiet plin de culoare îi va însoţi pe cei mici pe parcursul întregului an.Caietul conţine activităţi simple şi distractive, însoţite de desene simpatice şi spaţii de lucru, care îl vor ajuta pe cel mic să înveţe:• să ţină corect creionul;• să traseze semnele grafice care stau la baza deprinderii scrisului: linii drepte şi curbe, cercuri etc.;• să scrie primele litere majuscule de tipar şi să stăpânească mânuirea unui instrument de scris.• Activităţi simple şi amuzante pentru a-l ajuta pe cel mic să înveţe într-un mod distractiv.• Exerciţii progresive, în conformitate cu programe de învăţământ europene, pentru ca micuţul să-și consolideze primele cunoştinţe dobândite.

Rico si Oskar – Umbrele misterioase | Andreas Steinhofel, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Rico este un puști obișnuit. Asta dacă nu băgăm în seamă problemele lui atunci când trebuie să decidă care e stânga și care e dreapta și alte câteva chestii simple. Din cauza asta, toată lumea îl consideră un puști ‘misterios dotat&’. Când se întâlnește cu Oskar, un puștiulică superdotat care umblă întotdeauna cu o cască de motociclist pe cap, viața devine deodată foarte frumos colorată. Nu pentru multă vreme, fiindcă un mare necaz îi pândește. Iar de modul în care o să rezolve Rico problema depinde însăși viața lui Oskar. Cum o să se descurce un puști care nu se pricepe prea bine să socotească?

Sherlock Holmes – Nivelul 4 | Sir Arthur Conan Doyle, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Acest nivel de lectura a fost creat pentru a facilita accesul elevilor, de la vârste fragede, la marile capodopere ale literaturii universale pentru copii. Textele au fost adaptate şi prescurtate, pentru a-i ajuta să parcurgă cu uşurinţă cartea, să se familiarizeze cu subiectul romanului şi să citească fluent. Astfel, volumele reprezintă primul pas pe care micii cititori îl pot face ca să descopere frumuseţea lecturii şi să-şi dezvolte dragostea pentru literatură.