Categorie: Medicina Veterinara

Mosby. Ghid practic pentru veterinari PDF (download, pret, reducere)

Mosby. Ghid practic pentru veterinari pdf scrisa de este o carte pe care stiu ca multi dintre voi o doriti si care pe buna dreptate, merita citita cel putin o data si apoi pusa la loc de cinste in colectia personala de carti. Am vazut ca intr-una din librariile mele preferate costa doar 65.01 de lei, ceea ce mi se pare un pret accesibil. Totusi, daca nu va permiteti in acest moment, recomand sa o imprumutati dintr-o librarie sau s-o cititi online. Vezi cartea online aici Anunta-ma te rog pe mail sau facebook daca intre timp linkul pentru cartea Mosby.

Etiopatogenia, Diagnosticul, Prevenirea Si Controlul Bolilor Virale La Animale – Ioan Gugiu PDF (download, pret, reducere)

Etiopatogenia, Diagnosticul, Prevenirea Si Controlul Bolilor Virale La Animale – Ioan Gugiu pdf scrisa de Ioan Gugiu este o carte pe care stiu ca multi dintre voi o doriti si care pe buna dreptate, merita citita cel putin o data si apoi pusa la loc de cinste in colectia personala de carti. Am vazut ca intr-una din librariile mele preferate costa doar 8.4 de lei, ceea ce mi se pare un pret accesibil. Totusi, daca nu va permiteti in acest moment, recomand sa o imprumutati dintr-o librarie sau s-o cititi online. Vezi cartea online aici Anunta-ma te rog pe mail