Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee PDF (download, pret, reducere)

Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf scrisa de Parinoush Saniee este o carte pe care stiu ca multi dintre voi o doriti si care pe buna dreptate, merita citita cel putin o data si apoi pusa la loc de cinste in colectia personala de carti. Am vazut ca intr-una din librariile mele preferate costa doar 18.36 de lei, ceea ce mi se pare un pret accesibil. Totusi, daca nu va permiteti in acest moment, recomand sa o imprumutati dintr-o librarie sau s-o cititi online.

Vezi cartea online aici

Anunta-ma te rog pe mail sau facebook daca intre timp linkul pentru cartea Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee online devine inactiv si il voi actualiza cat de repede vad mesajul.

Va recomand de asemenea sa verificati si celelalte carti din categoria Beletristica scrise de Parinoush Saniee. Este un autor exceptional, un autor care mie personal mi-a stranit interesul inca de la primele pagini citite si care are ceva special. Cartea Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf poate fi citita de pe orice fel de dispozitive online fara nici o problema.

Download Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf + informatii esentiale

Iti recomand sa verifici daca Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee este disponibila in format digital (pdf, mobi, epub, epub2 etc) pe siteul librariei inainte de toate. Foarte multe dintre cartile deja existente sunt disponibile in format pdf. Daca este vorba despre una in limba engleza, exista sanse foarte mari s-o gasiti in format digital pe amazon.com sau de ce nu, chiar intr-o librarie romaneasca precum libris.ro

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online
Unele librarii online accepta si citirea catorva pagini din carte fara a o cumpara (in mod 100% gratuit si legal) atunci cand vine vorba de cartile in format digital. Nu stiu daca acest lucru este valabil si pentru Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee , insa iti recomand sa incerci.
  • Autor: Parinoush Saniee
  • Categorie: Beletristica » Literatura contemporana
  • Gasita la magazinul: libris.ro
  • Pret actualizat: 18.36 lei

Inainte sa cautati Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee download pdf, sa o downloadati de pe torrente sau de pe siteuri ilegale va recomand sa aruncati o privire in libraria online si sa vedeti ce pret are cartea Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf. Recomand cu cea mai mare caldura sa va cumparti cartile si astfel sa sustineti autorii si sa fiti constienti ca achizitionarea unei carti (si citirea ei, bineinteles) este una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face.

cauta Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee aici

Daca aveti orice fel de probleme cu accesarea paginii, scrieti-mi si o voi remedia cat de repede se poate. Uneori, linkurile devin inactive, lucru pentru care imi cer scuze chiar daca nu este intotdeauna o chestiune care tine de mine.

PDF Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee

Dupa cum v-am spus mai sus, este foarte posibil sa gasiti cartea Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee in pdf pe siteul librariilor. Pretul, de cele mai multe ori este modic pentru cartile pdf, deci recomand cu cea mai mare caldura varianta aceasta, mai ales daca aveti si un dispozitiv Kindle de pe care din propria experienta va spun ca este o adevarata placere sa citesti.

De pe ce putem citi Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf?

Fara nici o problema, cartea Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee pdf poate fi citita de pe aproape toate dispozitivele digitale, fie ca ele ne referim la telefoane mobile, laptopuri sau ebook readere. Daca alegeti sa folositi un dispozitiv Kindle pentru a citi Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee, dupa ce o downloadati, o puteti transfera pe KINDLE prin software-ul dedicat sau o puteti trimite atasata prin email (catre adresa de mail dedicata kindle-ului) cu subiectul „convert„. In acest mod, va ajunge direct in formatul care trebuie si va putea fi citita fara nici o problema si de pe Kindle.

Info si recomandari cu privire la Cel care ma asteapta – Parinoush Saniee:

Sper ca ati gasit aici si ce cautati. In cazul in care acest lucru nu s-a intamplat sau ati primit o eroare, contactati-ma si voi incerca sa va ajut cat mai repede cu putinta. De obicei raspuns solicitarilor in maxim 24 de ore.

Va multumim ca utilizati bookspot.ro. Pentru orice fel de intrebari, solicitari sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.

Surt rezumat al cărții Cel care ma asteapta

Cel care ma asteapta este un roman fenomen scris de Parinosuh Saniee. Cartea a fost interzisa de doua ori din pricina regimului strict existent in Iran, dar cu toate acestea, povestea protagonistei a facut inconjurul lumii, iar prin intermediul acestei lucrari, omenirea are acces la detaliile uuitoare despre cruda soarta a femeilor din Iran.

Publicata initial in 2003 si editata si reeditata de peste douazeci de ori de la data apritiei, acest roman este unul emblematic, reprezentativ pentru femeile puternice din Iran. Este o fresca a istoriei recente din care cu totii avem de invatat.

Plotul

Cel care ma asteapta debuteaza cu perioada dinainte de revolutia iraniana, undeva in anul 1979.

Protagonista, intitulata Masumeh, se indragosteste si povestea lor evolueaza treptat, ba chiar timid. Maritata cu forta la varsta adolescentei, un obicei tipic pentru cultura iraniana, ea are norocul sa aiba un sot permisiv. Acesteia i se permite sa isi continuie studiile, dar cu toate acestea, inima mare si permisiunile de care sotul ei dau dovada, nu sunt pe placul celorlalti barbati din familie.

Incepe astfel o lupta cu obieciurile tirane, traditia inumana si dovezile de iubire fata un conducator suprem, care diminueaza iubirea chiar si fata de propria fiica.

Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte

Atmosfera creata de autoarea de origine iraneana, Parionush Saniee, este una unica, idilica, dar presarata cu situatii limita, pe care multi dintre noi nu le-am putea digera in viata reala. Sinceritatea cruda cu care autoarea alege sa expuna realitatea traita de femeile din Iran este surprinzatoare, cinica si deseori veti simti nevoia de cenzura.

Cartile sale sunt traduse in zeci de limbi si este cea mai cunoscuta romanciera a literaturii Iranului. Scenele create de ea, cu un puternic impact emotional, pot parea exagerate, dar sunt de fapt o portretizare a aceea ce autoarea cunoaste foarte bine deoarece fiecare lucrare a sa este inspirata din fapte cat se poate de reale.

De ce merita sa cumperi cartea

Aceasta carte merita cumparata daca doriti sa aprofundati cultura unei alte lumi. Iranul are farmecul sau, iar cititorul va fi surprins de modul inedit in care oamenii dintr-o alta tara, care au trait intr-o alta cultura, fac alegeri esentiale pentru viitorul lor, tinand cont exclusiv de cutumele impuse de religie.

Daca va numarati printre persoanele interesate de culturile diferite si agreati lecturile pline de suspans, atunci Cel care ma asteapta este cartea potrivita pentru dumneavoastra. Indeplineste cerintele celor mai exigenti iubitori de literatura si va va tine cu sufletul la gura cu fiecare noua pagina rasfoita.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina