Darul lui Serafim | Simona Antonescu, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Darul lui Serafim | Simona Antonescu, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf: de unde se poate?

În mod normal, Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf?

Eu am găsit Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf aici, la prețul de 26.95

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Polirom pentru Darul lui Serafim | Simona Antonescu) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Darul lui Serafim | Simona Antonescu pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Darul lui Serafim | Simona Antonescu în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Simona Antonescu este autoarea romanului Fotograful Curtii Regale, cistigator al Concursului de Debut al Editurii Cartea Romaneasca, editia 2014, devenit in scurt timp bestseller. Romanul Darul lui Serafim leaga trei povesti istorisite pe trei voci diferite, care introduc cititorul in atmosfera anilor nebuni ai jazzului, ai epocii in care se naste viteza si incep sa moara vechile conventii sociale, intr-o Romanie moderna, doar in aparenta calma si prospera. Actori principali: Nicolae Malaxa, unul dintre cei mai mari industriasi romani din perioada interbelica, producatorul locomotivelor Malaxa, inginer talentat si figura politica foarte controversata a acelor ani; o candidata la titlul de Miss Romania 1932, in concursul organizat de revista Realitatea ilustrata; o familie de aristocrati bucuresteni, cu un destin tragic, si toti membrii sai strinsi in jurul celor doi baieti de virsta scolara. Ce au in comun toate aceste personaje? Raspunsul il stie numai Serafim, batrinul cersetor cu puteri tainice care strajuieste, in noaptea de Vovidenie a anului 1932, impunatoarea biserica a Amzei.„Simona Antonescu are o verva de povestas hipnotic. Il privesti in ochi si, obligatoriu, accepti tot ce graieste.” (George Neagoe)

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina