Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf: de unde se poate?

În mod normal, Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf?

Eu am găsit Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf aici, la prețul de 23.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Humanitas pentru Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres) | Meg Schneider în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Tehnici? Sună cam inginerește, dar nu există cuvânt mai potrivit pentru ce trebuie să faci ca părinte în diverse situaţii (ce să spui, cum să te porţi) ca să-ţi educi bine copilul: Lasă copilul, controlează-te tu! (tehnica nr.1), Când a făcut o prostie, începe cu punctele lui forte (tehnica nr. 8), Cum îl cumperi mai bine (tehnica nr. 11), Nu uita să-ţi ceri scuze (tehnica nr. 24), Iartă-te (tehnica nr. 25). Partea cea mai plăcută şi mai interesantă a acestui ghid foarte sistematizat sunt ilustrările fiecărei tehnici pentru vârstele-cheie ale copilului: 4, 8-9 şi 12 ani. E vorba de fapt despre nişte povestioare simple, nişte mici scenarii-tip având ca personaje copilul şi părintele, mai instructive decât orice teorie.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina