Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf: de unde se poate?

În mod normal, Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf?

Eu am găsit Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf aici, la prețul de 52.98

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Endgame. Jocul Final: Cheia Cerului | James Frey, Nils Johnson-Shelton în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Jocul Final e aici. Lumea începe să se năruie, să se destrame, s-o ia razna. Dar Jucătorii continuă să Joace. Cheia Pământului a fost găsită. Două chei – şi nouă Jucători – rămân. Cheile trebuie găsite şi doar un singur Jucător poate să câştige. Queens, New York Aisling Kopp crede inimaginabilul: că Jocul Final poate fi oprit. Dar e abordată de către agenţii CIA, care ştiu de Jocul Final şi au propriile idei despre cum trebuie Jucat. Idei care ar putea schimba totul. Regatul Aksum, Etiopia Hilal ibn Isa al-Salt a supravieţuit la limită unui atac care l-a lăsat desfigurat. Dar trăieşte şi ştie ceva ce Jucătorii ceilalţi nu ştiu: keplerii au intervenit în desfăşurarea Jocului. Şi n-ar fi trebuit să facă asta. Londra, Anglia Sarah Alopay a găsit prima cheie. Şi – împreună cu Jago – câştigă. Dar găsirea Cheii Pământului a însemnat un preţ prea mare pentru Sarah. Nu se poate ierta pentru ceea ce a făcut. Cheia Cerului – oriunde şi orice ar fi ea – este următoarea. Şi toţi cei nouă Jucători nu se vor da în lături de la nimic ca s-o găsească. Jocul Final e aici. James Frey s-a născut în Cleveland. Toate cărţile lui – O mie de fărâme, Prietenul meu Leonard, Dimineaţă însorită şi Testamentul Final al Sfintei Biblii – au fost bestselleruri internaţionale. Nils Johnson-Shelton este coautorul succesului editorial Niciun înger. Chinuitoarea mea călătorie incognito în Cercul Secret al Îngerilor Iadului. Este şi autorul seriei pentru adolescenţi Cronici din lumea de dincolo, publicată de Full Fathom Five. Endgame este un fenomen mondial, primul proiect interactiv carte-joc, apărut în 30 de ţări. Cu aplicaţia mobilă creată de Niantic Labs de la Google poţi să joci în viaţa reală o versiune a Jocului Final, fiind liber să alegi o seminţie şi să lupţi cu ceilalţi.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina