Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf: de unde se poate?

În mod normal, Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf?

Eu am găsit Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf aici, la prețul de 9.45

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

cartea online download pdf ebook

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Femeile care au renuntat la barbati | Karine Lambert în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Cinci femei din generații diferite, care provin din lumi diferite, au un singur punct comun: nu vor să mai audă de dragoste și bărbați şi au inventat un alt mod de a trăi. Bărbaţii sunt prezenţi doar prin absenţă, apar în amintirile, în nostalgiile, în visele și în dorinţele lor ascunse. Singura prezenţă masculină acceptată este motanul casei! O nouă locatară vine într-o zi să le bulverseze viaţa. Juliette află cu uimire regulile casei şi e impresionată de complicitatea, de curajul şi de nebunia acestor femei. Însă ea nu a renunţat încă la dragoste. Va zgudui ea oare convingerile vecinelor sale? Un imobil şi cinci femei. Un refugiu împotriva deziluziei iubirii sau a iubirii fantasmatice. Poveşti intersectate, tandreţe feminină, apropiere subtilă, din ‘vecinătatea papucilor’. Apoi, o intrusă în căutarea dragostei, care dă totul peste cap. – Doina Ioanid Amintind de filmul Amélie prin atmosfera cartierului descris de Karine Lambert, Femeile care au renunţat la bărbaţi vorbeşte şi despre un aspect foarte actual, acela al dialogului dintre generaţii. – L’Avenir ‘— E frumoasă dragostea, adevărata dragoste. — Am renunţat la speranţa nebunească de a o trăi. — În montagnes russes. — La poligamie. — La a vrea să apropii Polul Nord de Polul Sud. — La peticeala zilnică, la a lipi de o mie de ori ce-i făcut bucăţele. — La a-ţi pierde minţile când descoperi că celălalt nu-i ceea ce părea a fi. — La a te dilua, a te contorsiona, a-ţi toci aripile pentru a plăcea. — La a te lăsa dusă cu zăhărelul pentru o mângâiere, un cuvânt blând. — La a deveni patetică. — La a-ţi pierde neuronii şi a rămâne dependentă de o relaţie toxică. — Nu te poţi proteja în dragoste. — Singura protecţie este abstinenţa! SUNT NEBUNE!’

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina