Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf: de unde se poate?

În mod normal, Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf?

Eu am găsit Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf aici, la prețul de 22.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

cartea online download pdf ebook

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Digital Data pentru Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Ganoderma Lucidum – Un miracol pentru sanatate | Ana Maria Bucur în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Meritul principal al prezentei lucrari consta in capacitatea autoarei de-a ne oferi o imagine cuprinzatoare, stiintifica, medicala, asupra evolutiei de-a lungul secolelor a ceea ce se numeste Ganoderma Lucidum – iuperca miraculoasa, planta longevitatii, „tonicul creierului“ si „Regele plantelor“ – in folosul intregii comunitati, care doreste sa-si mentina cu ajutorul ei vitalitatea si longevitatea.Cartea scrisa de Ana Maria Bucur – directorul Centrului medical de Wellness „Stare buna“ din Mangalia, infiintat inca din 1998 – incearca, intr-o forma sistematizata, pe intelesul tuturor, sa explice cum actioneaza aceasta planta asupra organismului uman si sa propuna o cale de urmat catre sanatate, vitalitate si longevitate.„Am convingerea ca numerosi colegi, medici si farmacisti – spune ea in aceasta carte – ne-ar putea impartasi din experienta lor, iar prezenta lucrare va constitui pentru ei un stimulent de-a aduce noi marturii despre efectele administrarii Ganodermei Lucidum pe termen lung, spre folosul celor care au nevoie.“Personalitate dinamica si multilaterala, Ana Maria Bucur este absolventa a Facultatii de medicina generala din Iasi, promotia 1981. Practicand cariera de medic generalist specialist si apoi medic primar de medicina de familie, ea isi imbogateste cultura medicala in domeniul terapiilor complementare, fiind si absolventa a numeroase cursuri de acest gen: Homeopatie, Reiki, Cristaloterapie, Feng-Shui, medicina cuantica, Pranic healing, Qigong, alchimie spirituala si altele.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina