Ia initiativa | John Izzo, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Ia initiativa | John Izzo pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Ia initiativa | John Izzo, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Ia initiativa | John Izzo pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Ia initiativa | John Izzo pdf: de unde se poate?

În mod normal, Ia initiativa | John Izzo pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Ia initiativa | John Izzo pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Ia initiativa | John Izzo pdf?

Eu am găsit Ia initiativa | John Izzo pdf aici, la prețul de 39.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Ia initiativa | John Izzo pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (ACT si Politon pentru Ia initiativa | John Izzo) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Ia initiativa | John Izzo pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Ia initiativa | John Izzo pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Ia initiativa | John Izzo pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Ia initiativa | John Izzo în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Ia iniţiativa! – Cum schimbă totul asumarea responsabilităţii, John Izzo, Audiobook Audiobook-ul Ia iniţiativa! – Cum schimbă totul asumarea responsabilităţii, de John Izzo, apărut pentru prima oară în limba română la editura ACT şi Politon, vă supune atenţiei un bestseller care îşi propune să schimbe perspectiva dumneavoastră despre felul în care aţi putea realiza o carieră de succes, sau a găsi un loc de muncă excelent, de a avea relaţii interumane mai reuşite, şi în acelaşi timp de a contribui la construirea unei lumi mai bune. CD-ul audio Ia iniţiativa! oferă vizunea lui John Izzo despre faptul că nicio problemă nu se rezolvă de la sine şi că orice schimbare, atât în viaţa personală cât şi cea a comunităţii începe mai întâi prin implicarea directă, prin propria iniţiativă, nu aşteptând implicarea celorlalţi. Ia iniţiativa!, după cum sugerează şi titlul, susţine că aproape orice probleme, de la dificultăţi personale şi provocări de afaceri, până la probleme sociale, pot fi rezolvate dacă ne propunem noi înşine să creăm schimbarea, în loc să privim la ceilalţi. Ca factori activi ai schimbării, ne vom simţi mai fericiţi, mai puţin stresaţi şi mai fericiţi. John Izzo propune o serie principii convingătoare pentru ‘crearea unei culturi a luării iniţiativei&’, care permit oricui, oriunde şi oricând să aducă o schimbare pozitivă în lumea noastră şi să facă diferenţa. Încercând să demonteze stereotipurile asociate cu inerţia şi indiferenţa – nu este treaba mea, eu sunt unul singur, eu nu am calitatea de lider – autorul ilustrează îndemnul de a lua iniţiativa prin câteva poveşti inspiratoare despre curajul oamenilor simpli de a lupta împotriva curentului şi de a pune lucrurile în mişcare. Aflăm astfel povestea Silvanei Fucito, proprietara unui magazin din Napoli care a ţinut piept Mafiei; vedem cum doi adolescenţi au iniţiat o mişcare, devenită internaţională, împotriva agresivităţii în şcoli; luăm cunoştinţă de modul în care directoarea executivă a unei divizii în pragul falimentului a transformat-o într-un centru de profit; şi învăţăm compasiunea odată cu Devin Hibbard, care a ajutat femeile sărace din Uganda să aibă parte de o viaţă demnă prin fundaţia BeadforLife. Într-o lume a indiferenţei, în care fiecare nu se gândeşte decât la interesele proprii, mesajul pe care ni-l transmite John Izzo ne încurajează să acţionăm când ceilalţi nu o fac, să vorbim deschis când restul lumii tace şi să ridicăm privirea când toţi ceilalţi ţin capul plecat. ‘Atunci când hotărâm să facem ce putem acolo unde ne aflăm, în loc să aşteptăm să acţioneze ceilalţi, ne simţim mai puternici şi realizăm mai multe. În plus, dincolo de lumea noastră personală, cele mai multe dintre problemele zilelor noastre pot fi soluţionate doar prin decizia fiecăruia dintre noi de a acţiona în sfera noastră de putere.“ – John Izzo, Ia iniţiativa!

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina