Inteligenta erotica | Esther Perel, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Inteligenta erotica | Esther Perel pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Inteligenta erotica | Esther Perel, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Inteligenta erotica | Esther Perel pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Inteligenta erotica | Esther Perel pdf: de unde se poate?

În mod normal, Inteligenta erotica | Esther Perel pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Inteligenta erotica | Esther Perel pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Inteligenta erotica | Esther Perel pdf?

Eu am găsit Inteligenta erotica | Esther Perel pdf aici, la prețul de 30.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Inteligenta erotica | Esther Perel pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Curtea Veche pentru Inteligenta erotica | Esther Perel) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Inteligenta erotica | Esther Perel pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Inteligenta erotica | Esther Perel pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Inteligenta erotica | Esther Perel pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Inteligenta erotica | Esther Perel în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

ESTHER PEREL este un terapeut de cuplu şi de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi care nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc. Conferenţiază pretutindeni în lume pe teme de inteligenţă erotică şi emoţională, relaţii interculturale, medierea conflictelor şi identitatea familiilor moderne.A absolvit Hebrew University din Ierusalim şi Lesley College şi deţine mai multe diplome de specialitate, cum ar fi cele de la Family Studies (New York), Institute for Sociotherapy (New York), The Family Institute of Cambridge (Cambridge) şi New England Institute of Psychodrama (Cambridge).A publicat numeroase articole de specialitate în reviste ca: The Washington Post, Vogue, Health Parent şi Working Woman şi a apărut în emisiuni televizate precum: Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Day New York etc.Problemele care pot apărea în cadrul vieţii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dis-pariţia acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienţă în psihologia cuplurilor, ne atrage atenţia că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viaţa sexuală este mult mai complexă decât credem.„Inteligenţa erotică aspiră să vă angajeze întro discuţie sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să aveţi curiozităţi, să spuneţi ceea ce este de nerostit și să nu vă temeţi să puneţi sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viaţa erotică și viaţa de familie, vă invit să punem accent pe sex.“ Esther Perel„Principalul lucru pe care Perel vrea să ni-l spună este că o căsătorie fericită e, înainte de toate, una sexy.“ The Guardian„Inteligenţa erotică… pune accentul pe una dintre cele mai dificile probleme ale modernităţii.“ The Evening Star„Un mariaj fără… pasiune? Esther Perel vă oferă în cartea de faţă soluţii pentru o viaţă sexuală fierbinte.“ People Magazine„O carte excelentă, provocatoare și bogată în studii de caz mai mult decât edificatoare.“ Journal of Sex and Marital Therapy

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina