Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf: de unde se poate?

În mod normal, Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf?

Eu am găsit Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf aici, la prețul de 24.08

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

cartea online download pdf ebook

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Filos pentru Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Jurnalul unui savant roman in America | Grigore T. Popa în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Grigore T. Popa (1892, Suranesti, jud. Vaslui – 1948, Bucuresti) a fost medic, profesor de anatomie si decan al Facultatilor de Medicina din Iasi si Bucuresti, prorector al Universitatii Mihailene din Iasi, prim-epitrop al Epitropiei Spitalului ‘Sf. Spiridon“ Iasi, presedinte al Societatii de Medici si Naturalisti din Iasi; antreprenor social, orator; publicist, eseist, prozator, traducator; director al revistei Insemnari iesene; membru corespondent al Academiei Romane, membru titular al Academiei de Medicina. A descoperit si descris, impreuna cu cercetatoarea australiana Una Lucy Fielding, in 1930, sistemul port hipotalamo-hipofizar. Savant marturisitor ce apartine galeriei modelelor etice pe care le-a plamadit neamul romanesc. Destituit din postul de profesor, suprimat din Academie si considerat ‘element dusmanos“, Grigore T. Popa a sfarsit in mod tragic, fiind victima regimului comunist, a celor impotriva carora a luptat si pe care i-a considerat ‘bestii distrugatoare de civilizatie si de cultura“. Jurnalul unui savant român în America, ediţie îngrijită şi postfaţată de dr. Richard Constantinescu şi prefaţată de Dumitru Radu Popa (New York), este alcătuit dintr-un corpus de texte variat, însemnări ale tânărului anatomist Grigore T. Popa, bursier Rockefeller în Statele Unite ale Americii (1925-1926), articole, note, comentarii, din diverse perioade, o conferinţă radio şi câteva misive.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina