Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf: de unde se poate?

În mod normal, Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf?

Eu am găsit Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf aici, la prețul de 28.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Herald pentru Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Meditatie asupra perceptiei | Bhante Henepola Gunaratana în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

In prezentul volum, Bhante Gunaratana, autorul bestseller-ului Mindfulness pe intelesul tuturor, propune practica buddhista a meditatiei asupra perceptiei pentru a afla cum modificarea propriei perspective ne poate transforma sanatatea mentala si fizica. Perceptia – unul dintre componentele de baza ale corpului si mintii – poate fi atat o sursa a suferintei si durerii, cat si o sursa a fericirii si sanatatii. Traditia buddhista ne invata ca perceptia poate fi antrenata si in cele din urma purificata prin practica meditatiei. Cand intelegem modul in care perceptia ne afecteaza viata, o putem folosi, tot asa cum facem cu orice alt obiect al meditatiei, pentru a depasi tendinte nocive de gandire si actiune si pentru a dezvolta astfel stari mentale sanatoase. Cele zece practici de vindecare care alcatuiesc meditatia asupra perceptiei formeaza un sistem cuprinzator de meditatie, combinand aspecte ce tin atat de meditatia samatha (meditatia ‘linistii&’) cat si de meditatia vipassana. (meditatia ‘viziunii clare&’). Samatha este folosita pentru a calma si a centra mintea, in timp ce vipassana este folosita pentru a intelege mai clar modul in care ne percepem de obicei pe noi insine si lumea din jur. Alternand intre aceste doua practici, persoanele care practica meditatia cultiva o perceptie purificata, dupa cum explica Buddha. In urma acestor eforturi, inaintam pe calea catre eliberarea de boala, confuzie si alte forme de suferinta metala si fizica. Meditatie asupra perceptiei ne ofera posibilitatea de a merge dincolo de perceptia obisnuita si superficiala catre o perspectiva iluminata, lipsita de confuzie si nefericire.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina