Momentul nostru infinit | Lauren Myracle, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Momentul nostru infinit | Lauren Myracle, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf: de unde se poate?

În mod normal, Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf?

Eu am găsit Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf aici, la prețul de 35.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Momentul nostru infinit | Lauren Myracle) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Momentul nostru infinit | Lauren Myracle pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Momentul nostru infinit | Lauren Myracle în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

De când se ştie, ţelul lui Wren Gray a fost să-şi mulţumească părinţii. Lucru care nu a deranjat-o, dimpotrivă. Acum însă a împlinit 18 ani şi simte nevoia să-şi împlinească propriile dorinţe… doar că nu prea ştie care sunt. În schimb, Charlie Parker ştie exact care e dorinţa sa cea mai mare. Charlie e un băiat blând cu un trecut dureros – şi a iubit-o pe Wren de când a văzut-o prima dată. Dar o fată ca Wren nu s-ar îndrăgosti niciodată de un tip ca el. Şi totuşi… unele lucruri sunt scrise în stele. ‘Miercuri, Charlie trecuse prin ultima zi de şcoală ca şi când s-ar fi aflat într-o negură. Toţi ceilalţi erau entuziasmaţi la gândul că vara începea în mod oficial, însă Charlie nu-şi dorea să vină vacanţa. El şi-o dorea pe Wren. Însă, dacă nu avea de gând să prindă curaj şi să acţioneze – de pildă, să poarte o conversaţie mai lungă de cinci cuvinte cu ea, în numele lui Dumnezeu! -, era sortit eşecului. Wren urma să-şi vadă de drumul ei imediat după ceremonia de absolvire de sâmbătă şi exista posibilitatea ca Charlie să nu o mai vadă niciodată.’ Romantică, senzuală şi atât de adevărată – o poveste de neuitat despre prima iubire de la una dintre cele mai bune autoare de adult fiction ale momentului. ‘Una dintre cele mai intense poveşti de dragoste despre adolescenţi pe care le-am citit vreodată.’ David Levithan ‘O poveste de dragoste în acelaşi timp delicată şi plină de pasiune.’ Kirkus Reviews ‘Relaţia dintre personajele lui Lauren Myracle e bazată pe dragoste, respect şi încredere.’ Publishers Weekly ‘Lauren Myracle îmbină tandreţea cu erotismul.’ School Library Journal Lauren Myracle s-a născut la Brevard, în Carolina de Nord. A crescut în Atlanta, Georgia. Şi-a luat licenţa în literatură engleză şi psihologie la Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill. Deţine un doctorat în literatură engleză de la Colorado State University, unde a predat timp de doi ani, şi un Master of Fine Arts în literatură pentru copii şi adolescenţi la Vermont College. A scris numeroase cărţi pentru copii şi adolescenţi, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years şi The Internet Girls (sttyl şi ttfn) – romane scrise în stilul mesajelor instantanee – bestselleruri New York Times. La Editura Trei, a apărut Fulgi de iubire. Trei poveşti romantice de Crăciun (scris împreună cu John Green şi Maureen Johnson).

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina