New York-ul de altadata | Edith Wharton, pdf, ebook, epub, pret si librarii

New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii New York-ul de altadata | Edith Wharton, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf: de unde se poate?

În mod normal, New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf?

Eu am găsit New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf aici, la prețul de 24.9

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Litera pentru New York-ul de altadata | Edith Wharton) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând New York-ul de altadata | Edith Wharton pdf, ebook (dacă este disponibila) sau New York-ul de altadata | Edith Wharton în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Cele patru nuvele care alcătţnesc acest volum, scrise de autoarea romanului distins cu Pretmul Pulitzer Vârsta inocenţei, au acţiunea plasata in New Yorkul anilor ’40. ’50, ’60 şi ’70 ai secolului al XIX-lea, fiecare dintre ele abordând teme cum ar fi infidelitatea, ilegitimitatea, gelozia, sistemul de clasa, precum condiţia femeii in societate. Fapt de zi inselator descrie relaţia furtunoasă dintre un tată dominator si fiul său; în Fata bătrână, fiica nelegitimă a unei tinere femei este adoptată de cea mai bună prietenă a ei cu rezultate devastatoare; Revelaţie prezintă reabilitarea morală a unui tânăr, care este „declanşată” de întâlnirea intâmplătoare cu Walt Whitman; lar Ziua de Anul Nou este o poveste despre o femeie căsătorită suspectată de adulter. New Yorkul de altădată este Edith Wharton la superlativ. „Există doar trei sau patru romancieri americani care pot fi consideraţi importanti — iar Edith Wharton este unul dintre ei.” Gore Vidal „Adevărul e că nici un romancier al vremii noastre […] nu a fost atât de neindurător, atât de sarcastic, atât de aspru, cum a fost Edith Wharton când a atacat vulgaritatea şi eşecurile societăţii noastre.” Irving Howe

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina