Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf: de unde se poate?

În mod normal, Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf?

Eu am găsit Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf aici, la prețul de 29.9

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Niculescu pentru Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Parinti in pragul crizei de nervi | Florence Le Bras în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Viaţa de părinte este făcută din paradoxuri: copiii sunt tot ce ai mai scump pe lume, îi răsfeţi, îi iubeşti… şi totuşi, uneori, felul în care se comportă te scoate din minţi. Eşti în pragul crizei de nervi! Dar e cea mai păguboasă soluţie prin care poţi pune capăt unui conflict cu propriul copil: nu aşa rezolvi problema şi simţi că dai greş în rolul de părinte.Această carte nu are pretenţia să le ofere cititorilor toate cheile unei educaţii fără conflicte, ci încearcă să-i ajute să relativizeze neînţelegerile pentru a le rezolva pe un ton calm. Rod al experienţei autoarei ca mamă şi bunică, la care se adaugă expertiza unor psihologi, cartea îşi propune:- să traseze un cadru ce aminteşte bazele educaţiei şi marile etape ale dezvoltării copilului;- să descrie principalele situaţii „de criză” în funcţie de mai multe teme: somnul, alimentaţia, statul pe oliţă, politeţea, agresivitatea… Fiecare situaţie, prezentată sub forma unei mărturii, este analizată şi însoţită de sfaturi şi sugestii pentru a gestiona mai bine lucrurile şi pentru a evita repetarea situaţiilor de acest gen.Micuţii tirani nu vor mai reuşi să te scoată din sărite!

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina