Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf: de unde se poate?

În mod normal, Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf?

Eu am găsit Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf aici, la prețul de 35.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

cartea online download pdf ebook

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Pasiunea domnisoarei S. | Jean-Yves Berthault în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

O colecţie de scrisori de dragoste trimise între 1928-1930 şi descoperite de curând într-o pivniţă prăfuită din Paris. Testând limitele sale şi pe ale amantului ei ca să obţină plăcerea, Simone poate fi văzută ca o femeie înaintea timpului său, a cărei atitudine nonconformistă ne contestă prejudecăţile privind sexualitatea feminină şi a dus, în cele din urmă, la propria decădere. Scrisorile domnişoarei S. înfăţişează portretul plin de viaţă al unei poveşti de dragoste de o pasiune aproape violentă, care evoluează în moduri şocante şi neobişnuite. Presărată cu observaţii lămuritoare din partea editorului ei, Jean-Yves Berthault, această corespondenţă deschide uşa spre o altă viaţă şi un alt timp, dominate de o femeie al cărui glas a răsunat cu mai bine de un secol în urmă şi care se aude şi astăzi. Domnişoara S., numită aici simplu Simone, a fost o doamnă educată şi cultă care a trait la Paris în zgomotoşii şi sofisticaţii ani douăzeci. Scrisorile pe care Simone le scrie lui Charles, amantul ei căsătorit, exprimă dorinţele, fricile, anxietăţile şi fanteziile sale – prin intermediul lor ajungem să cunoaştem îndeaproape o femeie extraordinară, al cărei apetit sexual nu cunoaşte limite şi a cărei dragoste obsesivă şi distructivă a fost dusă la extrem. Jean-Yves Berthault este un diplomat francez, vorbitor fluent de engleză, care, datorită profesiei sale, a călătorit prin toată lumea. În 2012, în timp ce ajuta o prietenă să golească pivniţa locuinţei sale din Paris, a dat peste o ladă veche, îngropată sub o grămadă de ziare îngălbenite. Deschizând-o, a descoperit că era plină de scrisori ce datau din 1928, semnate de o femeie pe care o vom numi Simone. A fost începutul unui proiect ce va dura doi ani şi pe parcursul căruia Jean-Yves Berthault a aranjat scrisorile în ordine cronologică şi a adăugat note care explicau contextul cultural. În prezent, scrisorile reprezintă o mărturie a unei poveşti de dragoste unice şi a unei perioade istorice de maximă efervescenţă.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina