Portile de foc | Steven Pressfield, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Portile de foc | Steven Pressfield pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Portile de foc | Steven Pressfield, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Portile de foc | Steven Pressfield pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Portile de foc | Steven Pressfield pdf: de unde se poate?

În mod normal, Portile de foc | Steven Pressfield pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Portile de foc | Steven Pressfield pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Portile de foc | Steven Pressfield pdf?

Eu am găsit Portile de foc | Steven Pressfield pdf aici, la prețul de 44.9

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Portile de foc | Steven Pressfield pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Allfa pentru Portile de foc | Steven Pressfield) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Portile de foc | Steven Pressfield pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Portile de foc | Steven Pressfield pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Portile de foc | Steven Pressfield pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Portile de foc | Steven Pressfield în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

„Portile de foc. Epopeea unui supravietuitor al bataliei de la Termopile” ofera cititorului o poveste irezistibila si o perspectiva unica asupra lumii antice.In anul 480 i.H., doua milioane de soldati persani condusi de regele Xerxes au construit un pod de corabii peste Hellespont pentru a debarca in Grecia si a o cuceri. Intr-o incercare disperata de a-i bloca pe invadatori, trei sute de spartani alesi au fost trimisi la trecatoarea Termopile. Steven Pressfield aduce la viata batalia de la Termopile intr-un roman monumental, foarte bine documentat, cu actiune incinsa si analize psihologice fine. Soldatii spartani si aliatii lor au tinut cotropitorii pe loc sapte zile, dar, in cele din urma, au fost coplesiti.Romanul da glas, chip si viata unora dintre spartanii care au luptat la Termopile, printre care regele Leonidas, campionul olimpic Polinikes, un tanar luptator spartan pe nume Alexandros si comandantul Dienekes. Autorul exploreaza societatea spartana si eroismul luptatorilor sai, recreand un moment din istorie sub forma unei opere incredibil de captivante, inteligente si emotionante. Accentul cade pe destin, onoare, datorie si loialitate.„Plin de viata si captivant… Pressfield ofera cititorului o perspectiva pe care niciun istoric al lumii antice nu o da, viziunea unui ochi de soldat… Remarcabil.“ – New York Times Book Review„Romanul lui Pressfield, puternic si riguros din punct de vedere istoric, exploreaza societatea spartana si natura curajului fara sa-si piarda vreo clipa elanul.“ – New Yorker „Maiestuos… monumental… epic… odata ce l-ai inceput, e aproape imposibil sa lasi acest roman din mana.“ – New York Daily News„Palpitant si indraznet… O poveste cumplita, emotionanta, care iti da fiori.” – The New York Times

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina