Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf: de unde se poate?

În mod normal, Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf?

Eu am găsit Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf aici, la prețul de 65.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Psihologia Sinelui | Heinz Kohut, Marian Tolpin, Paul Tolpin în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Psihologia Sinelui, întemeiată de Heinz Kohut, este una dintre cele mai importante orientări din psihologia, psihoterapia și psihanaliza contemporană. Pornind de la tulburările narcisice de personalitate, frecvente în clinica sa din America anilor ’50, Kohut se distanțează de teoria pulsiunilor elaborată de Freud pe baza tratării nevrozelor, foarte răspândite în Europa începutului de secol. În centrul psihologiei sinelui se va afla linia narcisică a dezvoltării psihice, pe care Kohut o consideră prioritară. Sinele, obiectele sinelui, oglindirea, transferul narcisic iau locul principalelor concepte freudiene. Importantele modificări teoretice se concretizează în înnoiri ale tehnicii, între care privilegierea empatiei în raport cu interpretarea se situază pe primul plan.Sintetizând întreaga concepție a lui Kohut, prelegerile interactive susținute de el la Chicago la mijlocul anilor ’70 se adresează psihoterapeuților, psihiatrilor, psihologilor, precum și tuturor celor interesați de cunoașterea de profunzime a omului.Heinz Kohut (1913–1981), psihiatru și psihanalist, a predat la Universitatea din Chicago și a fost președinte al Asociației Americane de Psihanaliză și vicepreședinte al Asociației Psihanalitice Internaționale. Cărțile sale cele mai importante sunt: The Analysis of the Self (1971), The Restoration of the Self (1977) și How Does Analysis Cure? (1984).Paul Tolpin şi Marian Tolpin sunt psihanaliști formatori și supervizori la Institutul de Psihanaliză din Chicago.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina