Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf: de unde se poate?

În mod normal, Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf?

Eu am găsit Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf aici, la prețul de 55.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

cartea online download pdf ebook

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Psihoterapia tulburarilor emotionale | Irina Holdevici, Barbara Craciun în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Axată în jurul ideii de ‘aici şi acum’, ce urmăreşte tratarea bolilor psihice prin menţinerea clientului în contact cu prezentul subiectiv şi obiectiv, cartea prezintă metode terapeutice mai puţin cunoscute publicului român, cum ar fi tehnica meditaţiei prin conştientizare şi terapia prin acceptare şi angajament. Acestea sunt descrise succint şi clar de cele două autoare şi comparate cu alte metode de psihoterapie scurtă care au făcut deja istorie, cum ar fi hipnoterapia permisivă şi psihoterapia cognitiv-comportamentală. Cartea reprezintă o ocazie de a înţelege mecanismele care stau la baza unora dintre cele mai eficiente metode de tratare a depresiei, anxietăţii şi altor tulburări emoţionale. Presărată cu numeroase cazuri clinice şi exemple aplicative, Psihoterapia tulburărilor emoţionale se adresează nu numai psihologilor şi psihoterapeuţilor, ci şi oricărui cititor interesat de cunoaşterea de sine şi de metodele de terapie psihică. Irina Holdevici este profesor universitar la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, psihoterapeut şi formator în domeniul psihoterapiei cognitiv comportamentale şi hipnozei clinice, psiholog clinician şi psihoterapeut la clinica Medas. A publicat peste 100 de studii şi 25 de cărţi de specialitate. În 2008 a fost distinsă cu premiul Academiei Române ‘Constantin Rădulescu Motru’, pentru lucrarea Consiliere şi psihoterapie în situaţii de criză. Barbara Crăciun este asistent universitar la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, psihoterapeut şi formator în domeniul consilierii şi psihoterapiei cognitiv-comportamentale. A publicat mai multe articole în reviste de specialitate interne şi internaţionale şi face parte din consiliul editorial al Romanian Journal of Experimental Applied Psychology.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina