Sotii si concubine | Tong Su, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Sotii si concubine | Tong Su pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Sotii si concubine | Tong Su, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Sotii si concubine | Tong Su pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Sotii si concubine | Tong Su pdf: de unde se poate?

În mod normal, Sotii si concubine | Tong Su pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Sotii si concubine | Tong Su pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Sotii si concubine | Tong Su pdf?

Eu am găsit Sotii si concubine | Tong Su pdf aici, la prețul de 26.92

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Sotii si concubine | Tong Su pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Polirom pentru Sotii si concubine | Tong Su) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Sotii si concubine | Tong Su pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Sotii si concubine | Tong Su pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Sotii si concubine | Tong Su pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Sotii si concubine | Tong Su în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Autor distins cu Man Asian Literary Prize 2009 Nuvela ‘Sotii si concubine&’ a inspirat scenariul filmului Raise the Red Lantern, nominalizat la Oscar (1991) si cistigator al premiului Bafta (1993). Lumea lui Su Tong este lumea burgheziei decadente, un rol insemnat revenindu-le tinerelor din prima jumatate a secolului XX si din perioada Revolutiei Culturale lansate de Mao Zedong. Songlian, protagonista nuvelei care da titlul volumului, este o tinara de 19 ani care abandoneaza studiile universitare dupa sinuciderea tatalui. Ea devine a patra sotie a lui Chen Zuoqian, un comerciant de virsta mijlocie, naratiunea explorind relatiile cu membrii familiei Chen, mai ales cu sotiile mai in virsta ale stapinului, pentru ca in final sa scoata la iveala adulterul, pedeapsa si nebunia. Ciclul ‘Viata de femeie&’ creioneaza o analiza psihologica profunda a vietii unei femei, de la ipostaza de tinara frumoasa care isi cauta fericirea in bratele unui barbat bogat pina la cea de batrina paralizata care traieste cu nostalgia scurtei cariere de actrita. ‘O altfel de viata&’ aduce in prim-plan doua surori a caror relatie simbiotica va sfirsi cu imbolnavirea uneia dintre ele atunci cind cealalta decide sa se casatoreasca. ‘Arta gradinaritului&’, cea de-a patra poveste, arata cum absurdul si banalitatea unei situatii pot lua proportiile unei tragedii, traite diferit de fiecare dintre membrii unei familii bogate. ‘Ce admir cel mai mult la Su Tong sint stilul delicat si totusi bizar, tusele retinute, dar sigure. Scriitura sa este proba unui adevarat talent literar.&’ (Anchee Min) ‘O remarcabila si subtila poveste a sufletului feminin, cu elemente de melodrama specifice literaturii de inalta clasa.&’ (New York Times Book Review) ‘O carte in care femeile si barbatii ajung sa fie ireversibil marcati de locul si timpul in care traiesc.&’ (Kirkus Reviews)

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina