Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf: de unde se poate?

În mod normal, Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf?

Eu am găsit Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf aici, la prețul de 29.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Trei pentru Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Spy the Lie | Philip Houston, Michael Floyd, Don Tennant, Susan Carnicero în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Trei foşi ofiţeri CIA, autorităţi internaţionale în detectarea disimulării, vă oferă un set de tehnici accesibile pentru a afla dacă vorbitorul din faţa voastră spune sau nu adevărul. Fie că realizaţi un interviu de angajare sau o anchetă judiciară, fie că vreţi să aflaţi dacă adolescentul vostru a consumat droguri ori dacă partenerul vă înşală, aveţi acum la dispoziţie un arsenal de întrebări şi tehnici de interpretare care şi-au dovedit eficienţa chiar şi în faţa celor mai versaţi spioni şi terorişti. Bazându-se pe analize complexe ale unor anchete de contraspionaj sau ale unor interviuri televizate cu politicieni prefăcuţi, cartea vă învaţă să puneţi cele mai percutante întrebări şi să identificaţi minciuna pornind de la semnele ei verbale (ezitări, generalizări, apelul la divinitate) şi nonverbale (mutarea centrului de sprijin, acoperirea feţei cu palma etc.). ‘Arta înşelăciunii este tema principală a acestei cărţi, care se adresează unui spectru larg de specialişti: psihologi, avocaţi, judecători, procurori, poliţişti, investigatori, oameni de afaceri, oameni de vânzări etc.“ – Ion Duvac, fondator al Psychological Profiler Academy Philip Houston (creatorul metodei de detectare a înşelătoriei), Michael Floyd (specializat în testarea prin poligraf) şi Susan Carnicero (psiholog criminalist) sunt foşti membri CIA şi cofondatori ai QVerity, companie specializată în traininguri pentru detectarea înşelătoriei şi analiza profilurilor psihologice. Don Tennant este jurnalist în domeniul afacerilor şi tehnologiei.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina