Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf: de unde se poate?

În mod normal, Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf?

Eu am găsit Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf aici, la prețul de 19.9

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (ALL pentru Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Terapia de 30 de minute pentru managementul furiei | Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Se întâmplă ceva supărător și dintr-odată – BUM! – te aprinzi ca un foc de artificii. Ai senzația că nu poți face nimic pentru a împiedica explozia. Adevărul este că fiecare dintre noi se înfurie din când în când. Furia ne inundă cu un val intens de adrenalină și preia controlul asupra gândurilor și comportamentului nostru. Din fericire, există mai multe tehnici eficiente de gestionare a furiei și de dezamorsare a stărilor conflictuale. Cu alte cuvinte, furia poate fi la rândul ei controlată. Dacă vrei să înveți cum să reacționezi calm și eficient în momentele tensionate, când oricine altcineva și-ar pierde cumpătul, ai întâlnit cartea potrivită. Lucrarea cuprinde trei părți. Prima parte te ajută să indentifici punctele tale problematice. Partea a doua te ajută să îți fixezi ținte realiste pentru a gestiona furia. Partea a treia se ocupă de aspectul practic al problemei: tehnici specifice pe care le poți folosi pentru managementul furiei. Capitolele sunt însoțite de exerciții complexe și eficiente pentru fiecare caz în parte.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina