Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf: de unde se poate?

În mod normal, Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf?

Eu am găsit Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf aici, la prețul de 29.9

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Corint pentru Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Tratarea bolilor cu leacuri din popor | Gheorghe Mohan în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

De-a lungul veacurilor, poporul român a folosit, la început empiric, plantele spontane şi cultivate în tratarea diferitelor boli ale organismului uman. Pe baza acestor leacuri folosite în diverse regiuni ale României, oamenii de ştiinţă au realizat studii complexe, biochimice, biologice, clinice, şi astfel fitoterapia modernă a reuşit să pună la dispoziţia pacienţilor reţete uşor de preparat, cu infuzii, decocturi sau extracte (tincturi, uleiuri) din planta întreagă, rădăcini, rizomi, frunze, flori, fructe. în această lucrare sunt prezentate reţete culese de autor din diverse regiuni ale ţării noastre. Pentru fiecare afecţiune a organismului uman există o scurtă expunere a simptomatologiei, urmată de tratamentul adecvat, prezentându-se cât mai multe remedii naturiste şi formele lor de aplicare. Lista plantelor medicinale citate în lucrare, ca şi ilustraţiile sugestive, colorate, completează textul cărţii.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina