Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf: de unde se poate?

În mod normal, Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf?

Eu am găsit Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf aici, la prețul de 45.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Christiana pentru Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Vaccinurile si autoimunitatea | Yenuda Shoenfeld în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

Vaccinurile si autoimunitatea – Dr. Yehuda Shoenfeld, dr. Nancy Agmon Levin, dr. Lucija Tomljenovic…cartea aceasta este necesară şi curajoasă. Autorii sunt personalităţi cu o expertiză de necontestat in domeniul imunologiei fundamentale şi clinice.Spunem că este necesară, deoarece vaccinologia este o ştiinţă plină de contradicţii care trebuie eliminate. Vaccinurile se adresează oamenilor sănătoşi, adică unui grup imens de persoane; prospectul elaborat de fabricant menţionează reacţii adverse, uneori dintre cele mai grave, şi, în ciuda acestui fapt, vaccinurile sunt recomandate cu căldură de oficialii instituţiilor de sănătate publică şi cu multă uşurinţă de medicii de familie şi de pediatri. Dar cartea este şi curajoasă în condiţiile vremurilor noastre, deoarece trezeşte un spirit de prudenţă – altfel destul de amorţit sau bine manipulat spirit prevăzător imperios necesar de vreme ce unele guverne vor să decreteze obligativitatea vaccinării, adică să-şi agreseze propriul popor cu o lege totalitară (care nu a fost dată până acum nici în cele mai despotice sisteme de guvernare).Acest tratat de imunologie aplicată este echilibrat, cu evidenţierea meritelor operei vaccinaliste şi cu lansarea unui semnal de alarmă asupra reacţiilor adverse „severe şi chiar fatale”.„Faptul că vaccinurile se administrează la miliarde de oameni, fără un screening preliminar… este îngrijorător” (p. 15).Bolile autoimune au o bază genetică, adică sunt foarte personale şi „este naiv să credem că toţi oamenii sunt la fel” (p. 13). De aceea, orice sistem public de sănătate care încearcă să introducă în corpul unui om sănătos o moleculă farmacologic activă, motivând proeminenţă, comite un act nedeontologic şi lipsit de etică, lăsând sintagma „drepturile omului” goală de conţinut Autorii acestei cărţi au o conştiinţă profesională înaltă. Ei nu critică vaccinurile, dar demască reacţiile adverse imune şi autoimune, cu scopul evitării lor şi cu speranţa că metoda poate fi perfecţionată.Partea a IlI-a a acestui tratat se cheamă „Boli autoimune stimulate de vaccinare”. Ea are 15 capitole şi exprimă un adevăr dramatic: o parte din oamenii sănătoşi (despre care nu ştim dacă s-ar fi îmbolnăvit vreodată) fac boli autoimune – nu uşoare – după şi prin administrarea unui vaccin: lupus, vasculite, artrită reumatoidâ, boli de ţesut conjunctiv nediferenţiate, purpură trombocitopenicâ, boală celiacâ etc.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina