Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden, pdf, ebook, epub, pret si librarii

Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf este una dintre cele mai cautate versiuni ale cartii Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden, deoarece pentru fiecare dintre noi, este mai comod sa citim de pe kindle, ebook reader, telefon, tableta, laptop sau alte dispozitive de acest gen.

Astăzi am căutat Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf sau în alte formate digitale, care mai apoi sa poată fi convertite în pdf. Epub și eMobi ar fi foarte ok.

Download Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf: de unde se poate?

În mod normal, Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf poate fi descarcata de pe siteurile librariilor online care o vând în acest format (daca ea a fost lansata). Plata se face direct la librărie, iar Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf va fi disponibila pentru download în câteva minute.

Vezi cartea online aici

Nota: dacă formatul pe care-l primiti nu este .pdf, nu va speriați, deoarece exista foarte multe softuri de convertit în acest format. Dacă nu va descurcați, dați-mi un email și va las câteva ghiduri pe youtube.

Cât costa cartea Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf?

Eu am găsit Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf aici, la prețul de 25.0

Vă rog sa verificați disponibilitatea ei în format electronic. De asemenea, unele edituri ofera un preview al cartii în format electronic, astfel încât, înainte sa o cumperi, sa poți citi câteva pagini din ea și să-ți dai seama dacă este pe placul tău.

vezi cartea si formatul disponibil

vezi cartea online

Recomandări cu privire la Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf, ebook:

  • Verificați pe siteul librariei sau editurii (Adevar Divin pentru Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden) dacă cartea respectiva este disponibila în format digital.
  • Cumparati cărțile pe care le doriți. Chiar dacă Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf este disponibil spre descarcare pe internet (în mod gratuit, dar ilegal), va recomand sa o cumparati și sa sustineti și respectati astfel autorii și munca lor.
  • Atenție când descărcați Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf de pe torrente. Multe din ele sunt „capcane” și sunt fisiere infectate cu virusi.

link2: cauta aici cartea in formatul dorit

Info: dacă vreounul din linkurile de recomandare lasate de mine în acest articol nu mai funcționează la un moment dat, vă rog scrieți-mi într-un comentariu, pe email sau facebook si voi verifica in cel mai scurt timp ce este in neregula si voi incerca sa rezolv problema. Profit de ocazie si iti multumesc ca in acest mod contribui la acest site, facandu-l usor de folosit si cu informatii la zi.

Siteul bookspot.ro nu este un site de download ilegal. De asemenea, nici nu vindem vreouna dintre cărți. Noi, doar recomandam librariile din care cărțile voastre prefarate pot fi cumpărate la cel mai mic preț.

Nota: vă rog însistent, nu îmi cereți pe email sau în comentarii urmatoarele:
  • o anumita carte în format pdf sau alt format electronic – nu dețin aceste cărți, iar dacă le-as deține, întrucât eu personal susțin autorii și de fiecare data am cumpărat cărțile preferate, v-as incuraja sa faceți același lucru.
  • Comenzi pentru cărți – blogul acesta nu este un magazin online. Nu avem stocuri de cărți. Singurul lucru cu care va pot ajuta, este o lista cu magazinele online care vând Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden pdf, ebook (dacă este disponibila) sau Viata te iubeste | Louise L. Hay, Robert Holden în format tiparit.

Trimiteți-mi în schimb cu cea mai mare încredere emailuri pentru orice fel de reclamatii, cereri de adaugare a cartilor proprii pe site, cereri de recenzii pentru cărțile proprii, comunicate de presa, lansari de carte sau alte lucruri. Va mulțumesc pentru înțelegere, cooperare și suport.

Descrierea pe scurt a cartii:

‘Viaţa te iubeşte&’ este una din cele mai iubite afirmaţii ale lui Louise Hay. Ea este un gând al inimii care îi simbolizează perfect viaţa şi opera. Împreună, Louise Hay şi Robert Holden analizează ce înseamnă ‘Viaţa te iubeşte&’ – faptul că viaţa nu este o întâmplare, ci se derulează pentru tine. Într-o serie de conversaţii intime şi pline de candoare, cei doi autori explorează puterea iubirii, natura binevoitoare a realităţii, conceptul de univers prietenos şi esenţa adevăratei noastre identităţi. Viaţa te iubeşte este o carte plină de poveşti inspirate şi de meditaţii utile, de rugăciuni şi de exerciţii. Louise şi Robert îţi prezintă o filozofie practică bazată pe şapte practici spirituale. Principalele teme acoperite de carte sunt: Principiul oglinzii – practicarea iubirii de sine Afirmarea vieţii – vindecarea temerii de bază a egoului Urmărirea bucuriei personale – cultivarea încrederii în călăuzirea interioară Iertarea trecutului – reclamarea inocenţei primordiale Cultivarea în prezent a recunoştinţei – cultivarea încrederii elementare Învăţarea artei de a primi – dărâmarea zidurilor de autoapărare şi deschiderea interioară Vindecarea viitorului – alegerea iubirii în defavoarea fricii Trăim într-un univers prietenos? Este planul vieţii bazat pe bunătate? Există un plan mai mare pentru viaţa noastră? ‘Viaţa te iubeşte&’ este un proces de autointerogare care te poate conduce până la esenţa identităţii tale. Cartea explorează relaţia ta cu lumea şi pune întrebări profunde legate de natura realităţii. În anii din urmă, ştiinţa a ajuns să perceapă lumea într-un mod nou. Spre exemplu, la ora actuală se ştie că atomii nu sunt nişte obiecte separate, ci expresii ale energiei universale. Nu a existat niciodată un univers al obiectelor separate. Tot ce există face parte integrantă din restul creaţiei. Fiecare dintre noi facem parte integrantă dintr-o Unitate mai mare. Pe nivelul cel mai profund, menirea noastră în viaţă constă în a fi o oglindă plină de iubire pentru această lume. Scopul nostru nu este doar să lăsăm viaţa să ne iubească, ci şi să îi răspundem cu aceeaşi iubire. Noi ne aflăm aici pentru a iubi această lume. Dacă fiecare om ar face acest lucru puţin mai mult, lumea în care trăim nu ar mai fi nici pe departe atât de înspăimântătoare.

Cautam si alte versiuni ale cartii pentru tine


Info: daca lista nu apare, verifica aceasta pagina